Nyheter fra NKL
12.08.15

Global Sushi Challenge

World Sushi Skills Institute (WSSI) og Norges sjømatråd inviterer til Global Sushi Challange.Den norske finalen arrangeres i Oslo 10. oktober, og selve finalen går av stabelen i november i Tokyo.

Global Sushi Challenge ønsker å forene det beste av to verdener: Japans sushitradisjon og prinsipper for hygienisk håndtering av fisk og sjømat, som ivaretar sikkerheten slik at den kan spises rå, og Norges posisjon som ledende produsent av kvalitetslaks, som nytes i sushi over hele verden.

 

Vi vil etablere et sterkt nettverk bestående av lidenskapelige og engasjerte "globale sushikokker", øke kunnskapen om sushikunsten, skaffe flere sushielskere og spre dette sunne matvalget til hele verden!

 

Tar du utfordringen? Fyll ut søknaden på http://sushichallenge.global/application-form/ i dag for å bli en av våre Globale sushikokker, og delta i delfinalen på Kulinarisk Akademi i Oslo 10. oktober. Maks 20 kokker blir valgt ut til den nasjonale finalen.

Vinneren av hver nasjonale konkurranse blir invitert til den store finalen i Tokyo i Japan i november 2015, som vi håper blir en enestående opplevelse.

 

Flybillett tur-retur Tokyo og kost og losji i tre dager blir dekket, men utgifter til deltakelse i de nasjonale finalene må betales av hver enkelt deltaker.

 

Les mer her:

http://sushichallenge.global/countries/norway/