NM for servitør i Tromsø 16. -17. september2015
Oppgaven i år vil bestå av:
- Blindlukting av vin og brennevin
- Sablering av Champagne
- Mat & vin i kombinasjon
- Bar
- Transjering og flambering av frukt
- Transjering av ost
- Dekantering av vin
- Dekking og duking til 6 gjester
- Service, tre- retters meny i samarbeid med NM-kokk
Premier:
1. Plass:
Tittel Norges Mester i servitørfag.
Gavekort hos Beverage Academi verdi kr 20 000.
Fra servitørlauget KKHR kr 5000.
Vinpremier.
Vinneren representerer Norge i Nordisk Mesterskap 2016.
2. Plass:
Kr 3000 fra servitørlauget KKHR samt diverse vinpremier.
3. Plass:
Kr 2000 fra servitørlauget KKHR samt diverse vinpremier.
Påmelding:
Påmelding skjer via mail til maikenlokke@hotmail.com
Spørsmål vedrørende oppgaven rettes til Maiken Løkke: 454 82 343
Eller til Thomas Pedersen: 452 49 916
Deltakeravgift er på kr.5 500 inklusiv konkurranseavgift, hotel og bankett.