Nyheter fra NKL
01.06.15
Skriv ut

NM for servitør i Tromsø 16. -17. september2015

Parallelt med NM i kokkekunst avvikles også NM for servitører. Servitørlauget KKHR inviterer til konkurranse for 4. år på rad i samarbeid med Norge Kokkemesteres Landsforening og KM Troms som teknisk arrangør.

 Oppgaven i år vil bestå av:

- Blindlukting av vin og brennevin

- Sablering av Champagne

- Mat & vin i kombinasjon

- Bar

- Transjering og flambering av frukt

- Transjering av ost

- Dekantering av vin

- Dekking og duking til 6 gjester

- Service, tre- retters meny i samarbeid med NM-kokk

 

Premier:

 

1. Plass:

Tittel Norges Mester i servitørfag.

Gavekort hos Beverage Academi verdi kr 20 000.

Fra servitørlauget KKHR kr 5000.

Vinpremier.

Vinneren representerer Norge i Nordisk Mesterskap 2016.

 

2. Plass:

Kr 3000 fra servitørlauget KKHR samt diverse vinpremier.

 

3. Plass:

Kr 2000 fra servitørlauget KKHR samt diverse vinpremier.

 

 

Påmelding:

Påmelding skjer via mail til maikenlokke@hotmail.com

 

Spørsmål vedrørende oppgaven rettes til Maiken Løkke: 454 82 343

Eller til Thomas Pedersen: 452 49 916

 

Deltakeravgift er på kr.5 500 inklusiv konkurranseavgift, hotel og bankett.