Nyheter fra NKL
07.05.15
Skriv ut

Justeringer på Det norske kokkelandslaget

NKL ønsker å rette en stor takk til avgåtte landslagsmedlemmer for flott innsats. Nå er det nye laget godt i gang med treningen.

Her følger informasjon om oppdatert seniorlandslag.

Martin Sveian og Morten Rathe har trukket seg fra kokkelandslaget.

 

Nytt medlem på landslaget er Tony J. Martin som arbeider for Renaa i Stavanger.

 

Landslagsmanager Jostein Medhus er svært tilfreds med både junior- og seniorkokkelandslag.

- Nå gleder vi oss til OL i Erfurt 2016, legger Medus til og røper at planleggingen er godt i gang.

 

Det nye seniorlaget ser slik ut:

 

Manager:

Jostein Medhus, Kulinarisk   Akademi i Oslo

 

Kaptein:

Alexander Berg, Kulinarisk Akademi i Oslo

 

Medlemmer:

Eirik Thomsen, NB. Sørensen 2. etage i Stavanger

Halvar Ellingsen, Palace Grill i Oslo

Kaja Sofie Plessl   Holli (konditor), SebastienBruno i Oslo

Mary- Ann Skjeie,   Villa Sole i Lillestrøm

Håkon Solbakk,    Scandic Nidelven Hotel i Trondheim

Jimmy Øien, Palace Grill i Oslo

Frode Laupsa, Tjuvholmen, Sjømagasinet   i Oslo

Tony J. Martin, Renaa i Stavanger

Emil Thorsvik, Strand Restaurant i Oslo

Jan Erik Hauge, Tango bar og kjøkken i Stavanger

Øyvind B. Dalelv, Statholdergaarden i Oslo

Sasithon Thongphueng (June ) Konditor, Scandic Nidelven Hotel i Trondheim

 

Bildetekst:

Kokkelandslaget tilbereder lunsj under NKLs landsmøte i Stavanger i mars.

Foto: Fredrik Ringe