Nyheter fra NKL
13.03.15
Skriv ut

Kjære kokkespire - landslaget venter på deg

Er det deg landslagskaptein Christer Rødseth og NKL venter på?

 

 

 Foto : Frederik Ringe

 

 

Det norske juniorkokkelandslaget skal fylle flere hull etter dyktige deltakere som har vokst fra oss.

Vi har ledig plass til fire «kokker» og to commis.

I jakten på mer heder og flere blanke medaljer ønsker vi oss de beste av morgendagens unge talenter; 2. års kokkelærlinger som har fylt 19 år og er ferdig med læretiden til sommeren.

 

Er det deg landslagskaptein Christer Rødseth og NKL venter på?

 

Det finner vi ut om du sender oss en søknad fortest mulig med nødvendig informasjon, samt avslører akkurat hvor glad du er for snart å bli norsk landslagskokk!

 

Forhåpentlig er du blant de åtte interesserte som ut fra søknadsbunka blir innkalt til audition hos Bama i Oslo, i de samme lokalene der begge kokkelandslagene har treningssamlinger.

 

For å oppnå heder og ære, venter det deg masse arbeid, og at du investerer store deler av fritiden din hos oss. Vi kvitterer med utviklende oppgaver, godt samhold og masse sosialt fellesskap. I det lengre løp er det via landslaget at du bygger et uvurderlig nettverk for videre karriere.

 

Fristen for å søke er nærmest ute før du får lest gjennom denne invitasjonen. Er du fristet, så sett deg ned umiddelbart og fyll ut nødvendig informasjon. Søknaden må være hos oss innen

 

10. april 2015 – mailet til christer.rodseth@ssp.no  

 

Christer kan også gi deg tilleggsopplysninger om du ringer 46508554.

  

Hva må vi vite for at du skal plukkes ut til audition?

 

Navn, alder, bosted og telefonnummer.

Arbeidssted, erfaring og interesser.

Hvorfor ønsker du en plass i juniorlandslaget; har du ambisjoner?

Hvordan er du egentlig – beskriv deg selv eller få gode venner til å hjelpe med selvangivelsen.

 

Ved vår audition må du gjennom en faglig utfordring ved å håndtere en hel fugl, fisk og blåskjell og plukke tilbehør fra et råvarebord. Du får 30 minutter til planlegging. Deretter starter selve uttakningen med fem minutters intervaller. Du får til disposisjon én ovn på 180°C, én på 70° damp, samt alt av nødvendig utstyr for å kunne fullføre oppgaven.

 

På vegne av gjengen på juniorlandslaget kan jeg love at du kommer til å huske oppholdet i Oslo ikke først og fremst som en nervepåkjenning. Som alltid når de utvalgte ungkokkene samles, er det liv og røre i leiren!

 

Vel møtt.

Beste hilsen

 

Christer Rødseth, landslagskaptein