Vinneren vil representere Norge i ”Nordic Chef of the year” påfølgende år.
Uttakskomiteen har innstilt følgende 12 kandidater til NM i kokkekunst 2014:
Marius Dragsten Kjelsrud | Christian A. Pettersen | Renee B. Fagerhøi |
Restaurant Bagatelle, Oslo |
Spiseriet, Konserthuset Stavanger |
Kalas og Canasta, Trondheim |
Odd Ivar Haglund | Are Nordtvedt | Kristin Skogen |
Brasseriet Fengselet, Hønefoss |
Restaurant Onda, Oslo |
To rom og Kjøkken, Trondheim |
Richard Eide Sundal | Aleksander A. Olsen | Kåre-André Hjartholm |
Quality Hotel Expo, Oslo |
Kulinarisk Akademi, Oslo |
Brygga 11, Geir Skeie Stord |
|
|
|
Raymond Grimstad | Andreas Wold | Sivert Hasund |
Søtt og Salt, Bergen
|
Feinschmecker, Oslo
|
Kulinarisk Akademi, Oslo |