Nyheter fra NKL
12.06.14
Skriv ut

Arktisk kokk 2014

Arktisk Kokk 2014 - Landsdelens beste kokk - skal kåres under Nordnorsk storhusholdningsmesse i Bodø Spektrum onsdag 17. September.

  

Alle kokker med arbeidssted i Nord-Norge og Svalbard, samt Hurtigruten inviteres til å delta i det 14. arktiske mesterskap for kokker.

 

 Vinner 2013

Arktisk Kokk 2013, Nicklas Buus Nielsen Foto: Vidar Dons Lindrupsen

 

 

Som tidligere skal det komponeres og tilberedes en treretters meny ut fra følgende hovedråvarer:

 

Forrett:         Reinsdyrtunge, reinsdyrhjerte og Kvit Kjerringøy fra Kjærringøy Gård.

Hovedrett:    Ferdig vannet klippfiskloins med skinn fra Halvors, gulløye og fjellmandel.

Dessert:       Tindved, solbær, Valrhona Caraïbe 66 %.

 

Menyen komponeres og sendes inn på eget ark.  En anonym komité vil ha ansvaret for å plukke ut de 6 finalistene ut fra innsendte menyer.
Hvem som får delta i selve finalen vil være klart 4.juli 2014.

 

Påmeldingsfrist 22. juni 2014 kl. 24:00.

For fullstendig råvareliste og detaljer, gå til link http://www.reiselivinord.no/wp-content/uploads/2014/06/Invitasjon_Arktis...