NM - oppgaven 2014
Forrett
Hovedråvare:
Skal bestå av minst 60 prosent brosme.
Sjøkreps og St. Kristina skinke fra Gilde.
Samt en av følgende grønnsaker: Romanesco eller rødbet.
Hovedrett
Hovedråvare:
Skal bestå av minst 60 prosent Gilde Edelgrisribbe fra Innherred.
I tillegg skal det være ett Tine-produkt som del av retten.
Samt en av følgende grønnsaker: Rød «Grønnkål», aspargesbønner og hvit nepe med gress.
Dessert
Hovedråvare:
Norske plommer og Valrhona Dulcey sjokolade.
Sted og dato
Trondheim tirsdag 23. og onsdag den 24. september 2014.
Konkurransen gjennomføres under storhusholdningsmessen MENY 2014 i Trondheim Spektrum.
Hoveddommer
Dennis Rafn, Danmark
E post : dr@tss.dk
Eventuelle spørsmål om oppgaven kan rettes skriftlig til hoveddommer.
Alle spørsmål og svar legges åpent ut på NKLs nettside. www.nkl.no
Innsendingsfrist er 15.mai 2014
Lykke til med forberedelsene!
Vennlig hilsen
Kristine H. Hartviksen
President i NKL