Nyheter fra NKL
21.03.14
Skriv ut

NM i kokkekunst 2014

Norges Kokkemesteres Landsforening (NKL) i samarbeid med Trondheim Kokkenes Mesterlaug ønsker velkommen til NM i Kokkekunst. Konkurransen er i år lagt til Trondheim 23. og 24.september. Vinner av konkurransen er Norges representant i nordisk mesterskap neste år. Årets NM-oppgave byr på utfordringer, og i NKL ser vi frem til å motta mange bidrag.

NM - oppgaven 2014

 

Forrett

Hovedråvare:

Skal bestå av minst 60 prosent brosme.

Sjøkreps og St. Kristina skinke fra Gilde.

Samt en av følgende grønnsaker: Romanesco eller rødbet.

 

Hovedrett

Hovedråvare:

Skal bestå av minst 60 prosent Gilde Edelgrisribbe fra Innherred.

I tillegg skal det være ett Tine-produkt som del av retten.

Samt en av følgende grønnsaker: Rød «Grønnkål», aspargesbønner og hvit nepe med gress.

 

Dessert

Hovedråvare:

Norske plommer og Valrhona Dulcey sjokolade.

 

Sted og dato

Trondheim tirsdag 23. og onsdag den 24. september 2014. 

Konkurransen gjennomføres under storhusholdningsmessen MENY 2014 i Trondheim Spektrum.

 

Hoveddommer

Dennis Rafn, Danmark
E post : dr@tss.dk

Eventuelle spørsmål om oppgaven kan rettes skriftlig til hoveddommer.

Alle  spørsmål og svar legges åpent ut på NKLs nettside. www.nkl.no

Innsendingsfrist er 15.mai 2014

 

Klikk for mer informasjon

 

Lykke til med forberedelsene!

 

Vennlig hilsen

 

Kristine H. Hartviksen

President i NKL