Nyheter fra NKL
15.02.14

Vinner av Norgescup 2014

Ingen trakterte råvarene bedre enn lærlingene fra Rica Nidelven Hotel i Trondheim mens gjestene på bordet til det ene laget fra Statholdergaarden fikk den beste bevertningen under årets Norgescup for kokk- og servitørlærlinger på Jåttå videregående skole i Stavanger i dag.

Plassering kokkelag:
1.    Plass: Rica Nidelven Hotel i Trondheim med Leopold P. Rose og Håvad Werkeland.
Lagleder: Christopher Daviseden.

2.    Plass: Statholdergaarden med Jan Hugo Simensen og Gjermund Nygjelten.
Laglerder: Thorbjørn Forster.

3.    Plass: Spiseriet i Stavanger med Siri Olsen og Magnus H. Paaske.
Lagleder: Andreas Myrvold.

Delt fjerde plass:
Charles & De, Sandnes
Statholdlergaarden, Oslo
Bekkjavik Gjestgiveri, Bekkjavik
 
Plassering servitørlag:
1.    Plass: Statholdergaarden, Oslo
2.    Plass: Le Benjamin og Markveien Mat og vinhus, Oslo
3.    Måltider Agder og Bølgen og Moi Kr. Sand

Delt fjerdeplass:
Brasserie France, Oslo
Hotell Neptun, Bergen