Andre plassen gikk til Vestby vgs., trejeplassen til Sam Eyde vgs mens Time vgs. og Åssiden vgs. fikk delt fjerdeplass. Det var flotte prestasjoner fra de unge elevene. Både hoveddommer kokk, Jostein Medhus, og hoveddommer servitør, Torill Renaa, var imponert over de flotte prestasjonene.
NKLs president, Kristine H. Hartviksen var konfransier og var imponert over innsatsen. - Det er tydelig at lagene har trent mye, og stilte godt forberedte til konkurransen, legger Hartvisken til. TINEs representanter under konkurransen, var også tydelig imponerte over prestasjonene og kunnskapsnivået om ost.
Finale Norgescup
I går kjempet 21 kokkelag og 7 servitørlag i semi-finalen. Det var flotte prestasjoner fra alle lag.
Følgende kokkelag konkurerer nå i fainalen:
Lag 1 fra Rogaland: Spiseriet
Lag 2 fra Rogaland: Charles & De
Lag 1 fra Oslo: Statholdlergaarden
Lag 2 fra Oslo: Statholdlergaarden
Lag 1 fra Trondheim: Rica Nidelven Hotel
Lag 1 fra Bergen: Bekkjavik Gjestgiveri
Følgende servitørlag konkurerer nå i fainalen:
Brasserie France, Oslo
Restaurant Statholdergaarden, Oslo
Hotell Neptun, Bergen
Lærlingekompaniet, Oslo
To rom og Kjøkken, Trondheim
Måltider, Agder
KM Rogaland er teknisk arrangør og gjør en strålende jobb. Her jobber laugskollega side om side og arrangementene går knirkefritt! Tusen, tusen takk til alle som bidrar. Nå ser vi frem til å kåre vinnere av Norgescup 2014 kokk- og servitørlag på Sola Strandhotell i kveld. En ting er sikkert. Det blir veldig spennende. Det rapporteres om god stemning på Jåttå vgs. under innspurten til Norgescup 2014.