Nyheter fra NKL
03.07.13
Skriv ut

Møt 1100 kokker og matinteresserte

WACS 2014 – verdenskongressen for kokker – samler 1100 kokker til tre dager konferanse og konkurranser i juli 2014. Dette skjer i Stavanger.

WACS 2014 – verdenskongressen for kokker – samler 1100 kokker til tre dager konferanse og konkurranser i juli 2014. Dette skjer i Stavanger. Fra 2. til 5. juli diskuterer kokkene; mat, gastronomi og bærekraftig matproduksjon – alt skjer i Stavanger Forum. Det arrangeres tre konkurranser i den nye utstillingshallen. I konkurransehallen planlegger vi 2 matmesser, en for byens matinteresserte publikum og en lukket fagmesse.

 

De norske laugene og de nordiske foreningene sender mange av sine kokker til byen. Alle vil være med å gjøre arrangementet til en suksess. Her vil din bedrift møte mange beslutningstakere fra norske og nordiske kjøkkener, hoteller, og restauranter. Over 200 norske og nordiske kokker er forventet å være med som frivillige under arrangementet.

 

Messen er en unik mulighet til å vise frem norsk og nordisk mat for viktige brukere i store eksportmarkeder.

 

Konferansen vil sette bærekraftig mat og matproduksjon på dagsorden for verdens kokker. WACS har de siste årene jobbet under mottoet «Feed the Planet». I Stavanger vil bedre utnyttelse av råvarer på kjøkkenet og redusert matavfall settes på dagsorden.

 

Klikk her for å laste ned mer informasjon om messen

Klikk her for å laste ned ned kart over utsillingshall

 

Her kan du booke stand