Nyheter fra NKL
05.04.13
Ni kjemper om å bli Årets Masahirokokk
Mandag 8. april skal Årets Masahirokokk 2013 i Norge kåres. Konkurransen finner sted på Kulinarisk Akademi i Oslo, og arrangeres av Arons.no og team Masahiro.
Team Masahiro består av Ole Martin Alfsen, Kjartan Skjelde, Even Ramsvik, Sven Erik Renaa, Bjørn Svensson og Tom-Victor Gausdal (bildet).
Deltakerne i Årets Masahirokokk 2013 er:
Odd Ivar Haglund - Brasseri Fengslet Hønefoss
Jan Erik Hauge - Tango Bar og Restaurant Stavanger
Doan Ngnoc Khan - Jacobs Bar & Kjøkken Bergen
Jonas Nåvik - Engø Gård Tjøme
Jonas Berg Grønnvold - Onda Messanin Oslo
Hans Edvard Reppen - Strand Restaurant Bærum
Martin Hovdal - Restaurant Ylayali Oslo
Fredrik Klev - Kulinarisk Akademi Oslo
Emil Thorsvik - Gastronomisk institutt Stavanger
Les om hvem som vant Årets Masahirokokk i 2012 her
Kilde: horecanytt.no