Nyheter fra NKL
18.03.13
Skriv ut

En landslagslunsj av de sjeldne

Tradisjonen tro er Det norske kokkelandslaget ansvarlig for lunsjen lørdag under landsmøte til Norges Kokkemesteres Landsforening som fant sted i Haugesund 8.-10. mars. Og som vanlig er forventningene høye.

Bilde: Landslagskokker og gjester slo av en hyggelig drøs. Fra venstre Brith Bakken og Eline Gulbrandsen. Foto: Øyvind Sætre.

 

Ettersom det nå er nye kokkelandslag for kommende fire-års periode, var både avgåtte lag og nye lag tilstede. I år stod 25 landslagskokker for lunsjen. Med utgangspunkt i flotte råvarer fra Tine, Bama, Køltzow, Nortura og Asko stod fristelsene i kø.

 

Bilde: Fra venstre Eirik Thomsen i hyggelig passiar med Karl Erik Pallesen. Foto: Øyvind Sætre.

 

Landslagsmanager Jostein Medhus og resten av teamet hadde bestemt seg for at de ville la landsmøtedeltakerne få smake på en rikholdig buffet som de selv presenterte under lunsjen på Rica Maritim Hotell i Haugesund.

Da det ene fatet etter den andre ble båret frem, steg begeistringen. Dette er jo bare helt fantastisk, utbrøt salen samstemt!

 

Kokkenes Mesterlaug Haugalandet og Rica Maritim Hotell bidro til utsøkt gjestfrihet som igjen medvirket til en svært god stemning under hele oppholdet.

 

Tusen takk til dere alle sammen!