Konkurransen er i år lagt til Ålesund 21. og 22. august.
Vinner av konkurransen er Norges representant i nordisk mesterskap neste år.
Årets NM-oppgave byr på utfordringer, og i NKL ser vi frem til å motta mange bidrag.
Lykke til med forberedelsene!
Mvh
Kristine H. Hartviksen
President i NKL
skal bestå av minst 60 prosent klippfisk (DYBVIK Gran Reserva rent ryggstykke utvannet i 2 døgn før konkurransestart ).
Norske kamskjell, blåskjell og minst ett valgfritt Tine-produkt.
Som garnityr skal kandidaten bruke minst én av grønnsakene gulrot, norske tomater eller blomkål.
skal bestå av minst 60 prosent svinenakke Gilde Ekstra (med opprinnelse Stange/Nes) og Gilde storfekjake, samt Tine yoghurt naturell. Som garnityr skal brukes minst én av grønnsakene, purre, pepperrot eller rødbeter.
skal bestå av Valrhona mørk sjokolade og norske epler. I tillegg skal det benyttes Tine ferskost YSTIL fra Haukeli.
Ålesund, 21. og 22. august 2013.
Conny Andersson, Sverige.
Mail: conny@strandhusen.se
Eventuelle spørsmål om oppgaven kan rettes til hoveddommer.
Alle spørsmål og svar legges åpent ut på NKLs nettside. www.nkl.no
Klikk på NM-logo
Konkurranseregler for NM i kokkekunst
Klargjøring av råvarer før konkurransestart