Nyheter fra NKL
22.02.13
Skriv ut

Norgescup og TINECup er igang

Full fart og god stemning på Jåttå videregående skole i Stavanger i dag.

 

Startskuddet for første pulje i TINECup gikk kl 06.45 i dag, og de tre første finalelagene er godt i gang. Fortsatt er det rolig og kontrollert stemning både på kjøkkenet og i salen. Gjestene er like rundt hjørnet. Det dufter godt og de kan glede seg til en tre-retters meny.

 

Semi-finale for Norgescup er også godt i gang. På bildet er det servitørlærlingene som legger siste håndt på verket. Bordene står pent dekket. Dommerne vurdere og noterer.

 

Flere nysgjerrige tilskuere fant veien hit til Jåttå vgs i morgentimene. Mange av dem er tydelig spente lagledere. Og de følger nøye med.

 

NKLs presidet Kristine H. Hartviksen er godt fornøyd og legger til at det alltid er kjekt å være med på Norgescup og TINECup. - Dette er en utmerket måte å markedsføre faget vårt samtidig som vi håper at  flere vil velge faget vårt.

 

Manager på Det norske kokkelandslaget, Jostein Medhus og hoveddommer på TINECup er også godt fornøyd. - Dette er veldig, veldig kjekt. Nå er det like før aperitiffen serveres til de første gjestene...