Nyheter fra NKL
22.02.13
Skriv ut

Vinner av TINECup 2013

Det kokte på flere nivå på Jåttå Videregående skole da Norgescup og TINECup deltakere knivet side om side i dag.

Det var laget fra Rå videregåendeskole i Harstad med Roy-Egil Johansen, Vemund Jensen Steiro og Magnus Stene Jonassen med Sigrid Rafaelsen som lagleder som gikk helt til topps i TINECup finalen i Stavanger i dag. Laget møtte godt forberedt og og gjorde en formidabel innsats under TINECup i dag.

 

Seks lag deltok på finale under TINECup på Jåttå vidergående skole i dag. Lagene bestod av to kokkeelever og en servitørelev. Lagene har vært i hardtrening siden 1. desember fra finaleoppgaven ble offentliggjort og møtte godt forberedt til finale i Stavanger.

 

Nå venter faglig studietur for de unge talentene som stakk avgårde med førsteplassen. Andreplassen gikk til elevene fra Karmsund vgs, Kristiansund vgs, Vestby vgs, Årstad vgs og Sam Eyde vgs.

 

Hoveddommer Jostein Medhus fra Kulinarisk Akademi og manager på Det norske kokkelandslaget er imponert over nivået. Inger Lise Larsen, hoveddommer for servitør støtter Medhus vurderinger og syntes det var et knippe flotte ungdommer som deltok i TINECup. Meddommere Pål Jetmundsen, Nina B. Myklebust,begge fra TINE og Christopher Davidsen og Karl Erik Pallesen fra Det norske kokkelandslaget og Christer Rødseth fra Det norske junior-landslaget var tydelig imponerte. Nå ser vi frem til mange flotte unge motiverte fagutøvere i årene som kommer.

 

Parallelt med TINECup gikk semifinale til Norgescup av stabelen med 20 lag. Seks lag går videre til finale i morgen.

De seks lagene er: 

Kokk:

Oslo 1

Oslo 2

Rogaland 1

Trondheim

Vesterålen

Bergen 2

 

Servitør:

Alle servitørlag går videre til finalen.