Nyheter fra NKL
14.12.12
Skriv ut

Skal bli best på fjellet

Vertskapet er Merethe Helgesen og Roy Håkon Eggesvik, tidligere ansatt i Topp Destination ved Øyer Gjestegård.

Skavlen er Hafjells nye kulinariske flaggskip. (Foto: Skavlens Facebook-side)

Kvalitet i alle ledd

På Skavlen skal det overordnede søkelyset være på kvalitet i samtlige ledd, for å kunne gi en matopplevelse av de sjeldne. Menyen er internasjonal med elementer av lokale råvarer. All mat lages fra grunnen av, med rene råvarer som gir energi til å være ute i aktivitet.

 

Så lenge gondolen går

Det skal heller ikke koste skjorta; en familie på fire skal fint kunne spise en sunn frokost eller variert lunsjmeny for under 500 kroner.

Kafémenyen vil være åpen hver dag så lenge gondolen går. Utenom åpningstidene vil det være mulig for grupper å bestille servering.

Lørdag 8. desember ble restauranten åpnet av styreformann Marius Flaaten.

 

Kilde: horecanytt.no