Nyheter fra NKL
02.11.12
Skriv ut

Regional finale nr 4 er i gang

TINECup, en ny og modernisert versjon av TineKOKKurranse, arrangeres av TINE og Norges Kokkemesteres Landsforening (NKL). Det er en landsomfattende konkurranse for å kåre Norges beste elever innen kokk- og servitørfaget.

I dag er det Østlandet sin tur å arrangere regional finale i TINECup som er nr 4 i rekken. Det er to lag som skal knive om finale plass i Stavanger i Februar nemlig Lag "Vestbys TINE-kokker" fra Vestby vgs og Lag "Kokklene" fra Kirkeparken vgs.

Lykke til!!

 

Første steg som er menykonkurranse er over og 19 lag er tatt ut til neste steg som er Regionale finaler.

Det vil bli gjennomført 6 regionale finaler rundt om i landet og først ut var finalen i Sør Norge hvor laget fra Sam Eyde videregående skole i Arendal vant og går videre til den nasjonale finalen i Stavanger den 22. februar 2013.

 

Vest Norge og Midt Norge er også ferdige med sine finaler og vi gratulerer Lag 3 fra Årstad vgs i Bergen og Lag Havella fra Kristiansund vgs som har kvalifisert seg videre i konkurransen.

 

Neste finale er i Stavanger førstkommende onsdag, 7. nov på Jåttå vgs. Der skal 5 lag fra Rogaland slåss om finaleplassen.